فروش درب upvc در ساری | انتقال حرارت در این دربها به دلیل وجود حفرههایی مشخص، تا اندازه خیلی زیادی پایین است. استفاده از این دربها موجب میشود که تا حدود 40 درصد از اتلاف انرژی جلوگیری شود که این موضوع با اهمیت است و خوب است که همگی به آن توجه داشته باشیم. به همین دلایلی که در بالا اشاره شد استفاده از درب UPVC عمومیت پیدا کرده است. در این مقاله به بررسی تفاوتهای دربهای یو پی وی سی با سایر دربها می پردازیم.
درب یو پی وی سی، نوعی درب دوجداره است که با استفاده از UPVC تولید میشود. این درب به اندازه سایر دربهای آهنی و حتی بیشتر از آنها مقاومت دارد. درب های دوجداره یو پی وی سی در ابعاد، طرحها و رنگهای بسیار متنوع تولید میشوند.
به طور کلی استفاده از درب UPVC باعث صرفهجویی در انرژی برق و گاز میشود. رنگهای مختلف این دربها در آب و هوای مرطوب یا در مواجهه با نور مستقیم آفتاب دچار تغییر نمیشوند. همچنین امکان نفوذ حشرات و موریانهها در بین درزها و بافتهای این مدل از دربها وجود ندارد. همچنین به دلیل آن که اطراف دربها به طور کامل بسته و عایق است، نصب آنها مانع از ورود حشرات موذی و جانوران کوچک به داخل اتاق میشود.
نصب درب یو پی وی سی ارتباط مستقیم با دوام و استحکام و همچنن زیبایی آن دارد. پس باید دقت شود که نصب درب و پنجره توسط نصاب حرفهای و کاربلد صورت گیرد. اولین نکتهای که باید به آن توجه کنیم این است که نصب درب و پنجره یو پی وی سی باید به گونهای انجام شود که موارد زیر در آن رعایت شود:
درب و پنجره قابلیت تحمل بارهایی که قبل و بعد ازاستفاده به آن وارد میشوند را دارا باشد.
آب بندی و درزبندی کامل شده و از ورود و خروج صوت و حرارت جلوگيری نماید.
درب و پنجره یو پی وی سی بدون هیچ مشکلی باز و بسته شود.
فریمی که در چهارچوب درب و پنجره استفاده میشود باید به صورت آهنی باشد زیرا علاوه بر مقاومت بالا، درب و پنجره دو جداره بهتر پیچ شده و استحکام آن بالا میرود و زیبایی محیط حفظ میشود. بعد از پایان کار فریم آهنی، نوبت به اندازهگیری و سفارش برای ساخت درب و پنجره است که این کار نیز توسط نصاب درب و پنجره یو پی وی سی انجام میشود.
پاکسازی محل نصب درب UPVC
قرار دادن چهارچوب درب یا پنجره و تراز کردن آن و تقسیم بادخور
ایجاد سوراخهای مناسب در محل نصب درب و پنجره دوجداره
چک کردن یراق آلات
ثابت کردن درب و پنجره یو پی وی سی با استفاده پیچهای مناسب و متناسب با وزن درب و پنجره
درزبندی با استفاده از تزریق فوم و چسب مخصوص
کندن برچسب و lable پروفیل در قسمتهایی که بعد از انداختن شیشه دسترسی به آنها مشکل است.
نصب شیشهها و انداختن زهوار
رگلاژ درب و پنجرهupvc وتحویل آن به مشتری و ذکر نکات مهم برای نگه داری و استفاده بهتر
درب دوجداره با پروفیل یو پی وی سی بدلیل خاصیت پلیمری و تحمل دمایی خاص خود، قبل از نصب باید در دمای استاندارد ۵ الی ۳۵ درجه نگهداری و نصب شوند. همچنین توجه کنید که در دوران استفاده فشار خاصی به درب و پنجرههای دوجداره وارد نشود. بنابراین تا حد امکان از جابجایی بیش از حد و بی مورد و بی احتیاط آنها قبل از نصب جلوگیری شود.
شرایط دمایی فقط در هنگام نصب آن موثر است. پس نصاب درب و پنجره دوجداره باید دقت کند تا موارد فوق را کامل رعایت کرده تا از مشکلاتی از قبیل شکستن و خم شدن درب و پنچره upvc جلوگیری کند.
لنگه بازشو درب دوجداره بالکنی با توجه به سلیقهی مشتری و موقعیت مکانی به دو دستهی داخل بازشو و بیرون بازشو تقسیم میشود. که نحوه باز و بسته شدن این 2 نوع درب upvc هیچ تفاوتی با یک دیگر ندارد.
برای درب دوجداره تنها کافی است بدون حرکت دستگیره، لنگه باز شو را به سمت چهار چوب فشار دهیم. زبانه قفل درب بصورت فنری عمل کرده و درب upvc بسته میشود.
برای این که تمامی درزهای بین لنگه باز شو و فریم کاملا گرفته شود و کاملا بتوان از عایق بندی پنجره دوجداره استفاده کرد T باید دستگیره را به سمت بالا فشار دهیم زیرا این کار باعث میشود لنگه بازشوی درب به سمت چارچوب upvc کشیده شود و لنگه بازشو و چهارچوب پنجره upvc با هم کیپ شوند.
میتوانیم برای امنیت بیشتر یا در صورت لزوم از قفل استفاده کنیم. برای قفل کردن درب دوجداره upvc ابتدا درب را بسته و دستگیره را تا انتها به سمت بالا میفشاریم و در ادامه کلید یا سوئیچ روی سیلندر را در جهت بسته شدن درب، تا انتها میچرخانیم. این عمل موجب قفل شدن حرکت دستگیره میشود. برای باز کردن قفل درب، کلید را در جهت بازشدن درب تا انتها میچرخانیم. سپس دستگیره را به سمت پایین فشار میدهیم.
استفاده از درب پی وی سی ( درب UPVC ) تقریبا هیچ محدودیتی برای استفاده ندارد. این دربها در طرحها و مدلهای مختلف به صورت درب پی وی سی یک لنگه، یک و نیم لنگه و دو لنگه در ساختمان سازی استفاده میشوند. به عنوان مثال درب ضد سرقت پی وی سی، دربهای داخلی پی وی سی، درب سرویس بهداشتی پی وی سی، درب کابینت پی وی سی، کابینت سرویس بهداشتی پی وی سی و همچنین کابینت آشپزخانه پی وی سی.
یکی از مهم ترین مزیتهای درب پی وی سی که استفاده از آن را بسیار رایج کرده است، ارزان و مقرون به صرفهتر بودن آن نسبت به متریالهای طبیعی نظیر چوب میباشد که:
داشتن ابعاد استاندارد و چارچوبهای آماده
امکان نصب آسان و سریع
امکان استفاده از ابزار و یراقهای شیک
امکان شست و شوی آسان
مقاومت بالا در برابر ضربه
و همچنین ضد خش بودن
نیز از دیگر مزایای استفاده از درب پی وی سی میباشند. علاوه بر این وجود انواع دربهای پی وی سی با طرحها و رنگهای بسیار متنوع نیز یکی دیگر از مزیتهای این درب هاست.
با وجود مزایا و قابلیتها، یک نکته بسیار مهم درباره درب یو پی وی سی وجود دارد که توجه به آن حائز اهمیت میباشد. این نکته به ضد آب بودن یا نبودن این دربها اشاره دارد. آیا دربهای یو پی وی سی ضد آب هستند؟ همانطور که قبلا نیز اشاره شد دربهای یو پی وی سی از جمله دربهای روکشی هستند، یعنی شامل ورقههای MDF میباشند که با روکش UPVC از همه طرف وکیوم شدهاند. بنابراین در هر شرایطی احتمال نفوذ آب به ورقههای ام دی اف و جدا شدن روکش پی وی سی از از این ورقهها وجود دارد. بنابراین میزان مقاومت درب یو پی وی سی در برابر رطوبت و ضد آب بودنش تا اندازه زیادی به کیفیت ساخت آن بستگی خواهد داشت.